Xiaomi True Wireless Earphones 3 kommer att fokusera på en av de mest kraftfulla ANC:erna

0 Shares

xiaomi true wireless earphones 3 mi air headphones tws anc features pris

ECOVACS

Händelsen inställd på Xiaomi 12 den kommer att vara ganska rik, med tanke på att märket förutom smartphones kommer att presentera en smartklocka och framför allt nya TWS ANC hörlurar. Faktum är att Xiaomi True Wireless Earphones 3 eller Mi Air 3 (i möjlig Global version?), som kommer att fokusera mycket på brusreducering.

Xiaomi True Wireless Earphones 3 (Mi Air 3): vad vet vi om de nya ANC-hörlurarna?

xiaomi true wireless earphones 3 mi air headphones tws anc features pris 2

Standardversion av serien där hörlurarna också ingår Mig Luft 3 Proffs, denna nya modell skiljer sig inte mycket från den överlägsna versionen när det gäller design men även när det gäller funktioner. Paviljongförarna är utrustade med en ultradynamisk dubbelmagnetisk enhet för ett Hi-Fi-ljud, definitivt renare.

Utöver det har vi aktiv brusreducering upp till 40 dB, certifierad av di, som kan regleras på tre sätt, varav ett är dubbel transparens. Dessutom, fortfarande när det gäller ljudkvaliteten, har vi en professionell utjämning, gjord av för att förstärka lyssningskvaliteten på dessa hörlurar.

Pris och releasedatum

De nya Xiaomi-hörlurarna kommer, som nämnts, i händelse av 28 december 2021, alltså tillsammans med Xiaomi 12 och Kolla på S1. Med tanke på att alla dessa är flaggskeppsprodukter är det lätt att förvänta sig att priset på dessa hörlurar inte heller kommer att vara lågt, men ändå inte lika högt som Pro-modellen.

⭐️ Upptäck nytt veckoflyer av GizChina med alltid olika exklusiva erbjudanden och kuponger.

0 Shares