WhatsApp Desktop fungerar "nästan" utan iPhone

0 Shares

De som regelbundet använder WhatsApp Desktop på sin Mac såg ett litet meddelande i morse, i en ganska idiotsäker färg. Applikationen är nämligen utrustad med en ny version och passar på att modifiera vissa funktioner för olika anslutna enheter.

På dess FAQ kan vi läsa att WhatsApp Desktop är berikat med nya funktioner, och påminns om att det nu är möjligt att använda det upp till fyra anslutna enheter och en telefon åt gången (med en liten länk till integritetspolicyn).

Illustration: WhatsApp Desktop fungerar

Från och med nu, din iPhone behöver inte längre vara ansluten till internet för att kunna använda den (Om inte deras telefon är offline i mer än 14 dagar förblir kopplade enheter frånkopplade). För detta kommer uppdateringen att kräva en ny registrering via en QR-kod. Detta kommer att blinka från hans smartphone via inställningarna för mobilappen.

En av våra läsare (tack JC FONT som vinner en VIP-månad) utnyttjade för att göra en hemlösning för din iPad : han öppnade webbsidan på sin surfplatta, skapade en sidikon på hemskärmen och skannade WhatsApp Desktop QR-kod. Vad du ska vänta på ansökan (kanske en dag).

Tillfälligtvis, messaging har precis släppt en ny betaversion av sin app för iOS. Det senare låter dig konsultera specifika uppdateringar om statusen för proffskonton i avsnittet Affärsinformation.

Illustration: WhatsApp Desktop fungerar

0 Shares