Warhammer 40 000: Tacticus kommer att anlända 2022 på iPhone

0 Shares

Har redan burit Legend of Solgard och Rivengard, förlaget Snowprint Studios AB är på väg att presentera ett helt nytt spel, i samarbete med Spelverkstad. Det senare, med titeln Warhammer 40 000: Tacticus, kommer att tillåtautvecklas i det berömda Warhammer-universumet, där i den avlägsna framtidens mörka mörker bara de överlägsna taktikerna kommer att råda.

Det här är en turbaserat taktiskt spel ganska rikt detaljerade, med intensiva och snabba skärmytslingar i PvE-kampanjer och PvP-strider, allt skrivna av den berömde Warhammer-författaren Matt Forbeck. Spelet kommer att tillåta upptäck krigszoner känd från alla fraktioner, men också från bygg och anpassa din samling av hjältar kraftfull, oavsett om den är berömd eller helt ny. Vi kommer också att hitta de legendariska enheterna Ultramarines, Necrons, Adepta Sororitas eller Black Legion.

Tills vidare, inget releasedatum har avslöjats men det borde inte se dagens ljus förrän 2022. Under tiden är det fortfarande möjligt att spela vilken som helst av de tillgängliga Warhammer-titlarna från samma förlag eller annat, som Warhammer 40 000: Lost Crusade.

Illustration: Warhammer 40 000: Tacticus bör anlända 2022 på iPhone

0 Shares