Virtuellt tangentbord för Apple Glasses (med automatisk korrigering) och äggformad iPhone

0 Shares

I dagens patent, Apple arbetar fortfarande med virtuella tangentbord (eller nästan) som kan användas med Apple Glasses eller andra AR/VR-headset. Det senare kan alltså förvandla vilken yta som helst till ett tangentbord och även visa posten eller föreslå en automatisk korrigering – varvet visas inte på skärmen men i förstärkt verklighet framför ögonen.

Efter den långa presentationen återgår Apple till visningsmetoderna så att en användare enkelt kan se tangentbordet, händerna och texten som genereras av tangentbordets funktion. Dessutom har headsetet kan visa andra funktioner som gör det enklare att använda ett virtuellt tangentbord, till exempel föreslagen text, skrivfel eller andra kombinerade funktioner.

Illustration: Virtuellt tangentbord för Apple Glasses (med automatisk korrigering) och iPhone ovo & iuml; de

I en annan genre är det återigen frågan om en äggformad iPhone helt täckt med en skärm. Projektet är inte nytt, detta nyligen erhållna patent begärdes ursprungligen 2019. Men ett prejudikat hade lämnats in 2013, och två andra 2020.

Denna mest säregna formfaktor skulle ha en flexibel skärm konfigurerad för att presentera visuellt innehåll på vilken del av ett transparent fodral som helst. Den här smarttelefonen skulle dock lämna några få designproblem med knappar eller döda vinklar. Man skulle då kunna undra om det inte är Apples sak att skydda bara en idé och att hindra konkurrenter från att utveckla ett liknande koncept.

Illustration: Virtuellt tangentbord för Apple Glasses (med automatisk korrigering) och iPhone ovo & iuml; de

0 Shares