VE: Tesla är en hit, Ionity billigare och mer utbud för Mustang Mache-E

0 Shares

Ionity är för närvarande det största nätverket av snabbladdningsstationer i Europa, precis bakom Tesla och dess proprietära nätverk, men konsortiet förblir dyrt om ditt fordon inte är ett av märkena som deltog i finansieringen. Även om det fanns sätt att betala lite mindre än de begärda 0,79ct/min så var erbjudandena ofta inte särskilt hållbara och inte alltid särskilt tydliga. Från och med nu erbjuder Ionity ett abonnemang för 17,99 EUR/månad vilket låter priset sjunka till 0,35ct/min, eller mer än 50 % reduktion i alla fall! Prenumerationspriset betalar sig snabbt om din bil laddas snabbt och du använder dessa stationer regelbundet.

Illustration: VE: Tesla är en hit, Ionity billigare och mer utbud för Mustang Mache-E

För resten, glöm inte att titta på vår video om ämnet och alla våra tips när det gäller märken och mobilapplikationer:

Vilka märken/appar till din elbil? Svar, i DS3 Crossback E-Tense!

För sin 2022 Mustang Mach-E har Ford beslutat att öka kapaciteten på sina batterier lite, från 68 till 70 kWh som kan användas på grundversionen och 88 till 91 kWh på den mest avancerade versionen. Detta sparar cirka femton kilometer på den 450 till 600 km WLTP som annonseras beroende på version. Vi gillade verkligen den här bilen under vårt test med Driss (nedan), med sin stora centrala skärm, sin helt tillräckliga räckvidd. och dess mest framgångsrika utseende. Bilen lider fortfarande av några skavanker jämfört med Model Y, som minskad bagageutrymme, en medioker planerare och prestanda lite efter mot Tesla.

Här är vårt test av Mustang Mach-E! (Med Driss)

Till sist avslutar vi med Tesla, som öppnar sin första SuperCharger i Nordafrika (i Marocko exakt), och som precis har stängt anmälningarna till Giga Fest som äger rum nästa helg på Berlinfabriken.

Illustration: VE: Tesla är en hit, Ionity billigare och mer utbud för Mustang Mache-E

Casablanca SuperCharger har precis öppnat!

Men den amerikanska tillverkaren kommer främst från avslöja rekordresultat trots chipkrisen, med 241 300 sålda bilar under det senaste kvartalet, eller 102 000 fler än förra året! Det är till och med nästan 50 % av produktionen hos en stor tillverkare som General Motors, vars försäljning har rasat med 30 % i år. Med ankomsten av europeiska fabriker och Model Y på den gamla kontinenten har Tesla inte slutat visa en ganska fräck tillväxt, medan de historiska fortfarande kämpar för att återuppfinna sig själva på djupet.

Här är vårt test av Tesla Model 3 2021 82kWh!

0 Shares