VE: alltid fler piloter i Cupertino! (Men mindre än hos Google …)

0 Shares

Illustration: VE: alltid fler piloter & agrave;  Cupertino!  (Men mindre än hos Google ...)

Officiellt utvecklar Apple inte en elektrisk, autonom och uppkopplad bil, åtminstone enligt Tim Cooks tal.

Men i praktiken, Cupertino har enligt uppgift arbetat på Project Titan i minst 5-6 år och planerar att släppa sitt eget fordon i slutet av decenniet. Ännu bättre, företaget har ett autonomt körsystem som är tillräckligt avancerat för har kört bil på kaliforniska vägar i flera år nu – även om det oftast är japanska modeller som man har ympat teknisk utrustning på.

Under de senaste månaderna skulle antalet piloter i omlopp ha ökat, de skulle nu vara 114! Det är fler än i början av året, men för mindre än ett år sedan, då denna siffra översteg 150 förare. La Pomme har 69 bilar, vilket fortfarande är ganska lågt jämfört med vissa lokalt registrerade företag, som WAYMO (Google), med sina 616 förare och mer än 1 500 bilar!

Illustration: VE: alltid fler piloter & agrave;  Cupertino!  (Men mindre än hos Google ...)

specificera det dessa människor är bara där för att säkerställa att systemet fungerar korrekt, fordonen är en stor del av tiden i 100 % autonomt läge. Men lagstiftningen kräver närvaron av en operatör som kan återta kontrollen i händelse av ett problem, vilket händer ibland.

Källa

0 Shares