Uppdatering till macOS Monterey gör vissa Mac-datorer oanvändbara

0 Shares

Medan Cupertino har rullat ut macOS Monterey, tillsammans med de nya MacBook Pros, upplever vissa användare vissa problem med det nya systemet.

Flera vittnesmål från användare som klagar på en svart skärm och en maskin som har blivit oanvändbar efter övergången till macOS Monterey dyker upp på nätet (här, där och där). Dessa användare verkar nämna problem som påverkar MacBook Pro, iMac och Mac mini Intel som är kompatibla med det nya systemet. Att återställa SMC eller NVRAM förändrar ingenting, vilket ger ägarna en snygg aluminiumsten. Enligt Apple kan en Mac under mycket sällsynta omständigheter, såsom ett strömavbrott under en macOS-uppdatering eller uppgradering, sluta svara och den fasta programvaran måste därför återaktiveras eller återställas.

Detta är inte nytt för Cupertino-maskinerna, uppdateringen till Big Sur hade också irriterat några användare av 13-tums MacBook Pro från 2013 och mitten av 2014 förra året. Vissa användare säger att de fick ett svar från Apple Support som bad att få boka tid för reparation. Tveka inte att berätta om dina missöden och dina möjliga lösningar i kommentarerna.

0 Shares