Ulysses skrivapplikation reviderar sitt gränssnitt för iOS / iPadOS 15

0 Shares

Några timmar före implementeringen av den slutliga versionen av iOS / iPadOS 15, publicerar Ulysses en uppdatering för att ge sitt gränssnitt med de nya Cupertino-systemen.

Illustration: Ulysses skrivapplikation reviderar sitt gränssnitt för iOS / iPadOS 15

På iPad, Menyn för att exportera programmet öppnas nu i ett nytt fönster, programmet har anpassats för att dra nytta av den nya iPadOS 15 Shelf-funktionaliteten som gör det möjligt att växla mellan flera fönster i samma applikation, och användningen av ett tangentbord har förbättrats. Gränssnittet har reviderats för att passa iOS / iPadOS 15, och filer som skapats med Ulysses har nu förhandsvisningar i filer och meddelanden.

Ulysses erbjuder en 14-dagars provperiod och månads- och årsprenumerationer för 5,99 och 49,99 euro (eller sex månader för 10,99 euro för studenter). Programmet kräver 96,2 MB ledigt lagringsutrymme på en iPhone/iPad/iPod touch som kör iOS/iPadOS 14.1 minst, eller 31,3 MB ledigt lagringsutrymme på en 64-bitars Mac som kör macOS 10.14.4 minst . Ulysses erbjuds också inom Setapp, MacPaws prenumerationstjänst som kombinerar många appar för macOS och iOS.

Illustration: Ulysses skrivapplikation reviderar sitt gränssnitt för iOS / iPadOS 15

0 Shares