Två nya ljudgränssnitt för innehållsskapare på IK Multimedia

0 Shares

Den produktiva italienska utgivaren/byggaren IK Multimedia introducerar två nya ljudgränssnitt designade för innehållsskapare.

De två nya katalogposterna tar över från den ursprungliga iRig Stream genom att erbjuda några förbättringar. iRig Stream Solo erbjuder två RCA-ingångar, en övervakningsutgång som också fungerar som en mikrofoningång i ett 3,5 mm minijack, en Loopback-funktion för att mixa ljudutgången från värdenheten (som kommer att anslutas via en TRRS-kabel som inte går att avlägsna, vilket kommer därför att kräva Lightning-till-minijackadaptern på en ny iPhone) och en 3,5 mm minijack-monolinjeutgång. Enheten fungerar med 2 AA-batterier och erbjuder upp till 50 timmars batteritid. iRig Stream Solo är redan tillgänglig på den officiella webbplatsen för 59,99 euro.

För sin del kännetecknas iRig Stream Pro av inspelningar upp till 24 bitar / 96 kHz, en XLR / 6,35 mm jack combo-ingång med förförstärkare och 48V fantommatning, möjligheten att driva värdenheten via en valfri strömförsörjning, en stereo eller flerkanalig utgångsmix, en batteritid (2xAA) på 20 timmar och en USB/USB-C/Lightning-anslutning. iRig Stream Pro byts mot 239,99 euro på tillverkarens hemsida.

0 Shares