Townscaper låter dig bygga städer på din iPhone från och med oktober

0 Shares

På grund av en liten försening kommer den mycket lovande Townscaper som skulle anlända under sommaren äntligen att landa i oktober på iPhone. Detta är verkligen vad dess utvecklare, Oskar Stålberg, indikerade med många tweets för att dela dess utveckling. Inget pris har avslöjats men som en indikation är titeln tillgänglig på Steam för 4,49 euro.

Utvecklad i samarbete med Rå raseri, titeln presenteras som en stadsredaktör för att väcka byggaren som sover i alla. Målet är verkligen att bygga städer, distrikt eller till och med byar på en vattenmassa (videon avslöjar till och med flygande städer…). Den föreslagna arkitekturen är mycket klassisk – till och med pittoresk – men animationen förblir ganska flytande och lekfull.

Till sist, leta inte efter ett specifikt mål utanför stadsskapandet, Townscaper är en experimentell entusiasts projekt. Mer av en leksak än ett tv-spel. Inget mål. Inte heller riktigt gameplay. Bara en massa byggnader och en massa skönhet. Det var allt… /… Bygg pittoreska ö-städer med slingrande gator. Bygg små byar, höga katedraler, nätverk av kanaler eller himmelska städer på pålar. Block för block.

Illustration: Townscaper kommer att bygga städer på sin iPhone från och med oktober

Illustration: Townscaper kommer att bygga städer på sin iPhone från och med oktober

0 Shares