Tim Cook för TIME: "Sekretess är en grundläggande rättighet"

0 Shares

Efter att ha utsetts till en av de 100 mest inflytelserika personerna 2021 (i kategorin titaner) gav Tim Cook en intervju till TIME om miljö, integritet, AR och AI. Så många ämnen som ligger honom varmt om hjärtat. När han återgår till sitt mandat (redan tio år), vill han bli filosof, tar upp den berömda maximen om Sokrates : Det bästa jag kan lära mig är att jag fortfarande har så mycket att lära! Men också deras teams intelligens.

Det sträcker sig sedan länge miljö och integritet -Två nyckelteman för Cupertino som företaget är något ifrågasatt om på sistone. Men för Tim Cook skulle ingenting ha försvagat Apples viljestyrka, även om målen har förändrats under åren och blivit mycket djärvare. Han svarar också filigran på viss kritik av stunden. : Apple har alltid brytt sig om miljön. Vi har alltid brytt oss mycket om arbetare.

Illustration: Tim Cook för TIME: & quot; Sekretess;  är en grundläggande rättighet & quot;

Vi befinner oss i en tid då några av världens största problem, som klimatförändringar som ett enda exempel, inte kommer att lösas enbart av regeringen, förtydligade han. Mångfald och inkludering, rasrättvisa och orättvisor, allt detta är saker som vi behöver för att hela samhället ska gå framåt. Han specificerar också företagets offentliga roll, och betonar ett annat av dess karriärmål, att förbättra världen. När det gäller integritet och de senaste företagspolicyerna, Tim tar upp ett väl inövat tal: integritet är en grundläggande rättighet och en mänsklig rättighet.

De sista delen av intervjun är lättare, fokuserad på AI, med dess integration i många produkter som du inte riktigt tänker på (Apple Glasses? Apple Car?). Han diskuterar också augmented reality och dess potential dagligen. Han avslutar med sin legendariska optimism, om allt som kan hända i våra liv för att frigöra tid och ägna den åt fler aktiviteter, projekt och allt annat.

Amazon : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max
Fnac : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max
Bagare : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max
LDLC : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max
Materiel.net : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max
Apple butik : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max

Illustration: Tim Cook för TIME: & quot; Sekretess;  är en grundläggande rättighet & quot;

0 Shares