"Ted lasso" tecknar ett licensavtal med engelska Premier League (1/2 miljon)

0 Shares

Apple TV + flaggskeppsserieproducenterna Ted Lasso har precis skrivit på ett licensavtal med elitserien, engelska fotbollsmästerskapet. Därigenom, Under den kommande säsongen 3 kommer det att vara möjligt för producenter att använda officiellt Premier League-material inklusive arkivmaterial, klubblogotyper samt Ligatrofén som en del av avsnitten. Beloppet för detta avtal uppskattas till ungefär 500 000 pund (cirka 590 000 euro).

• Titta på Ted Lasso

Denna tredje säsong borde därför logiskt sett erbjuda referenser till riktiga lag och spelare i den engelska ligan. Producenterna hade redan kontaktat ledarna för Ligan, men de senare har gjort det väntade på att se vad serien gav. Med tanke på Framgång av de senare, i den använda tonen och med dengodkännande av vissa ledare/tränare av klubbar (vi kommer ihåg José Mourinhos deltagande i en reklamfilm, även om den senare nu står på Roms sida), gav de slutligen sitt samtycke. Kom ihåg att Det sista avsnittet av säsong 2 sänds på fredag ​​och inspelningen av säsong 3 är planerad att börja i januari 2022.

Samtidigt lär vi oss att a ett nytt speciellt Peanuts-program är planerat för att fira nyårsafton. Med titeln For Auld Lang Syne, låter den dig hitta, från 10 december, alla små hjältar, från Snoopy till Charlie Brown till Lucy och hela gänget. För Auld Lang Syne är den första programmet som föreslås efter att partnerskapet avslutats av Apple förra året med Wildbrain, Jordnötter över hela världen och Lee Mendelson Film Productions för att erbjuda nya original- och specialserier, samt befintliga titlar.

Illustration: & quot; Ted Lasso & quot;  tecknar ett licensavtal med engelska Premier League (1/2 miljon)

0 Shares