Tado °-appen visar nu energikostnader i realtid (+ kampanjer)

0 Shares

Det München-baserade företaget implementerar en ny funktion i sin applikation som gör att den kan visualisera energikostnaderna i realtid.

Illustration: The Tado & deg;  visar nu energikostnader i realtid (+ kampanjer)

Prenumeranter på Auto-Assist-tjänsten kommer nu att kunna spåra och kontrollera sina uppvärmningskostnader. Det nya verktyget analyserar temperaturen i ditt hem och de analoga och digitala data från smarta mätare för att visa en prognos över uppkomna kostnader. Tillsammans med ökad övervakning av värmeenergiförbrukningen kommer den nya mjukvaran också att identifiera potentiella besparingar och ge användarna tips och råd för maximal effektivitet. Den första versionen av denna nya funktion är tillgänglig idag för vissa användare i Europa. Andra versioner kommer att följa, med regelbundna uppdateringar under eldningssäsongen.

tado ° finns redan tillgänglig för nedladdning gratis från App Store. Programmet kräver 73,5 MB ledigt lagringsutrymme på iPhone / iPad / iPod touch under iOS / iPadOS 14.0 minimum. Auto-Assist-planen är tillgänglig via köp i appen från 2,99 till 24,99 euro.

Tado ° V3 + ansluten termostat kompatibel med HomeKit för 126,99 € istället för 199,99 €
Intelligent Air Conditioning Control V3 + Tado °-kompatibel HomeKit för 84,47 € istället för 99,99 €
Tado ° V3 + trådlöst startpaket för 156,99 € istället för 229,99 €

0 Shares