Steve Jobs dotter Eve Jobs gör sig sakta ett namn inom modebranschen

0 Shares

Illustration: Eve Jobs, Steve Jobs dotter, håller sakta på att skapa sig ett namn i modebranschen

Om livet utan tvekan är lättare med några miljarder på fickan, ges inte talang till alla, och den unga Eve Jobs börjar sticka ut i media inom flera discipliner.

Bara 23 år gammal har hon under många år utmärkt sig på hästutställningar., förutom förutom … Jennifer Gates, den äldsta dottern till Bill Gates – det går inte att uppfinna. Passionerad för modevärlden är det inte ovanligt att träffa henne tillsammans med sin mamma, Laurene Powell, under semesterresor i italienska storstäder, men även i Frankrike, nära catwalks.

Det är dessutom under den senaste modeveckan i Paris som Eva stack ut, vilket framgår av den här artikeln som publicerades i Elle för några dagar sedan (Tack i_want_your_mac som vinner 1 månads VIP). Våra kollegor anger det också sedan 2020 har hon blivit ansiktet utåt för kosmetikamärket Glossier, men det är för en fantastisk designer som hon den här gången lånade ut sina talanger Klädd i en neongrön topp med hög hals, en strass kjol och plattformstrosor väckte den nya Coperni-rekryten en sensation. Hon brinner för stora designers och var också närvarande vid paraden som gavs för att hedra Olivier Rousteings 10 år på Balmain, men på första raden denna gång.

Om du inte redan följer henne på Instagram har hennes konto över 200 000 följare:

0 Shares