Sparklite: äventyrsspelet från Playdigious är tillgängligt för 4,99 € (introduktionspris till 16 november) på iOS / iPadOS

0 Shares

Utgivaren Playdigious tillkännager tillgängligheten från och med idag av sin titel Sparklite på iOS / iPadOS och Android.

Spelet, som också släpptes på PC, PlayStation 4, Nintendo Switch och Xbox One i november 2019, är en actionäventyr roguelit (vars universum kommer att påminna om Zelda eller Secret of Mana för de äldsta erfarna) som äger rum i den lysande världen (i pixelkonst) och färgstarka i ständig utveckling av Geodia, allt med stöd av kompositören Dale Norths retrosoundtrack. Spelarna kommer att behöva bekämpa de många fienderna med hjälp av en stor arsenal av prylar, vapen och utrustning och utforska skrymslen och vråren i en processuellt genererad fientlig värld.

Sparklite finns redan tillgänglig för nedladdning på App Store fram till den 16 november till ett introduktionspris av 4,99 euro (titeln kommer då att erbjudas för 6,99 euro). Spelet kräver 1,1 GB ledigt lagringsutrymme på en iPhone/iPad/iPod touch som kör iOS/iPadOS 13.1 minst.

0 Shares