Spara utrymme innan du installerar macOS Monterey med CleanMyMac X! (partner)

0 Shares

Du vet förmodligen att CleanMyMac X är en app som hjälper dig att ta bort föråldrade cachar, temporära filer, gamla e-postbilagor och mer, och städa upp din Mac!

Med tillvägagångssättet för macOS Monterey och framför svagheten i lagringen på Mac-datorerna är det viktigt att göra plats på den interna disken. Faktiskt, även på den senaste Mac M1, levererar Apple fortfarande dessa maskiner med endast 256 GB grundläggande SSD, som förblir tillräckligt låg för att lagra sina program, sina data eller till och med säkerhetskopiera sina foton eller helt enkelt innehållet på sin iPhone. Idealisk för denna operation, CleanMyMac X notariserades förra året, en validering från Apple som gör att utgivaren kan certifieras på plattformen, också en garanti för säkerhet för användaren. Programmet är också optimerat för Monterey men även för Mac M1 som är tillgängligt i ett år redan.

Illustration: Spara utrymme innan du installerar macOS Monterey med CleanMyMac X!  (partner)

Fördelen med CleanMyMac X är att den inte kräver någon kunskap : med en enda knapp startar du proceduren och du behöver bara vänta på att jobbet ska avslutas. En annan fördel, integrerad AI via databas Säkerhetsdatabas integrerad i CleanMyMac X vet skilja på skräpfiler och viktiga filer. Hon kan varje skrymsle och vrår av macOS och gör det inte radera aldrig något utan att fråga dig. Slutligen, CleanMyMac X:s smarta guide hjälper dig att rengöra din enhet regelbundet, och föreslår även andra lösningar för att frigöra utrymme. En sann expert på säker rengöring!

Illustration: Spara utrymme innan du installerar macOS Monterey med CleanMyMac X!  (partner)

Denna utrensning tillåter därför snabba verkligen upp din Mac, frigör RAM, kör underhållsskript, och genom att sortera de objekt som öppnas automatiskt. CleanMyMac spelar också rollen som ett litet anvivirus: det avvisar skadlig programvara eller adware, såväl som ransomware och andra specifika för macOS. När ett problem upptäcks tar appen bort det omedelbart. Skadlig databas uppdateras regelbundet.

CleanMyMac integrerade nyligen en behändig liten meny, som ger dig information i realtid, såsom nivån på diskockupationen, blockerade program, analys av skadlig programvara, CPU-belastning …

Illustration: Spara utrymme innan du installerar macOS Monterey med CleanMyMac X!  (partner)

Testa gärna programmet genom länkarna nedan:

• CleanMyMac X
• MacPaw

0 Shares