Sony Xperia XZ3 är certifierad i Brasilien: batteriet kanske inte är dess starka sida (foto)

0 Shares

Vi har flera gånger pratat om nästa topp i Sony-sortimentet, Xperia XZ3, som med största sannolikhet kommer att presenteras den 30 augusti under nästa IFA i Berlin. Idag återvänder vi till ämnet eftersom enheten från det japanska företaget fick certifiering i Brasilien.

Bilden du kan observera rapporterat i galleriet hänvisar till den tidigare nämnda certifieringen: dokumentet visar att varianter relaterade till enheten är två, motsvarande förkortningarna H-9461 Och H-9463, och att batterikapaciteten kommer att uppgå till 3 060 mAh. Denna sista information antyder en minskning med cirka 120 mAh jämfört med batteriet som erbjuds av föregångaren Xperia XZ2, vilket kommer att behöva vara väl kompenserad från Sonys mjukvaruoptimering för belasta inte negativt om autonomi.

Dokumentet den innehåller ingen ytterligare information i förhållande till övriga tekniska egenskaper. För att bekräfta Snapdragon 845, 6 GB RAM och 47 MP superkamera som rapporterats ovan, måste vi vänta på den officiella presentationen av smartphonen.

0 Shares