Släpps lös: Apple kommer att hålla sin keynote den 18 oktober (nya MacBook Pro närmar sig)

0 Shares

Apple har precis avslöjat datumet för nästa keynote, vilket säkerligen kommer att vara ett tillfälle att presentera nya produkter, inklusive den nya 14 och 16-tums MacBook Pro.

Som med tidigare evenemang, Special Event Unleashed (utlöses i JuLs språk) kommer att sändas live från Steve Jobs Theatre måndagen den 18 kl. 19.00 (fransk tid) på Apples webbplats, på YouTube och via den dedikerade applikationen på Apple TV. Cupertino borde passa på att lyfta slöjan på nya MacBook Pro 14 och 16 tum med en ny design, utrustad med en utveckling av M1-chippet, och enligt läckorna (vars kristallkula var lite imma på sistone), en mini LED-panel (120 Hz, låt oss vara galna), en MagSafe-kontakt för ström, en HDMI-port och en SD-kortläsare.

Illustration: Unleashed: Apple kommer att hålla sin keynote den 18 oktober (nya MacBook Pro närmar sig)

På chipnivå, M1X / M2 SoC kan ha 10 kärnor, varav 8 är effektiva och 2 energieffektiva (come 8 kärnor för M1, 4 hög prestanda och 4 hög effektivitet), och en GPU med 16 till 32 kärnor beroende på version (7 eller 8 på M1). En high-end Mac mini och iMac är också enligt uppgift på gång (tillsammans med de nya AirPods) utan att det är känt om de kommer att finnas i spelet nästa vecka. Cupertino borde också passa på att sparka igång macOS Monterey efter många beta.

Självklart, Mac4Ever kommer som vanligt att sända detta evenemang live och på franska, tack vare en serverarkitektur som skapats speciellt för tillfället.

0 Shares