Skylum presenterar Luminar Neo, ett nytt fotoredigeringsprogram

0 Shares

Redaktör Skylum har precis presenterat Luminar Neo, en ny fotoredigerare, som – enligt honom – skulle föra de mest vågade idéerna till liv. Programvaran erbjuder framför allt alternativ för återbelysning och ett fint urval av förinställningar avsedd för kreativa. Så a att analysera av varje bild görs för att känna igen djup av scenen och garantera exponering och tonkontroll.

han kan fläckfel och andra irriterande element -liknande artefakter orsakade av en smutsig kameralins eller sensor- och ta bort dem automatiskt. Liksom många liknande program kan den känna igen / klippa en bakgrund och ersätta den med en annan. Med hjälp av AI fokuserar verktygen på enkelhet – precis som förlagets andra program – och erbjudande skapa bilder snabbt med en snygg rendering. Dessutom försöker han titta på Photoshops sida, via lagersystem, retuscheringsverktyg, lägga till bilder eller använda valfritt verktyg eller mask.

Äntligen, en gång redigerad på Luminar Neo, foton kan skickas till en mobil enhet för enkel delning på sociala medier eller ses var som helst. Luminar Neo kommer att finnas tillgänglig i vinter, men den är redan tillgänglig för förbeställning via ett paket med sin storebror Luminar AI. Det är också möjligt att använda den ensam eller i moduler för Adobe Photoshop och Lightroom Classic.

Observera att ett erbjudande som är begränsat till de första 30 000 kunderna erbjuds på sajten. För en dator erbjuds Luminar Neo för 54 euro (83 euro i paket med Luminar AI), och 59 euro för en licens för två datorer (98 euro i paket med Luminar AI).

Luminar neo

Illustration: Skylum presenterar Luminar Neo, ett nytt fotoredigeringsprogram

0 Shares