Sista dagen att bemästra Final Cut Pro med ett proffs! (Träning vid -30%)

0 Shares

Illustration: Sista dagen att bemästra Final Cut Pro med ett proffs!  (Träning & agrave; -30%)

Bra träning på franska för Final Cut Pro är ganska sällsynt och framför allt inte alltid av bra kvalitet – många tränare har endast relativ erfarenhet av programmet.

Detta är inte fallet med Francois, grundare av företaget The eye in the box och av YouTube-kanalen Explique-moi Encore, som använder programvaran dagligen och professionellt, en riktig expert på filmning och videoredigering. Därav idén att komma och dela med dig av din kunskap på ett mer komplett sätt än på YouTube, med en serie mycket detaljerade träningsvideor som kommer att göra dig till en expert på Final Cut-redigering.

Du har alltid drömt om vet hur man redigerar videor med professionell rendering ? I den här kursen lär vi oss grunderna i redigering med Final Cut Pro X (FCPX) och mer för att hjälpa dig att skapa dynamiska och vackra produktioner.

Du kommer att få reda på hur skapa ett rigoröst och effektivt arbetsflöde för dina prestationer. Effektivitet, skönhet och retinal start i prognosen.

När kursen är klar kommer du att kunna skapa fantastiska videomontage, amatörer eller till och med professionella.

På hans sista dag, François erbjuder Mac4Ever-läsare en rabattkupong (som anges vid shoppingtillfället) så att du kan dra nytta av en 30 % rabatt på det ursprungliga priset!

• Tillgång till utbildning (kod: EMERED)69,99 € istället för 99,99 €

0 Shares