Shadow tillkännager 5 000 prenumerationer tillgängliga inom 72 timmar för Frankrike

0 Shares

Cloud computingtjänsten Shadow, övertagen av OVHcloud, tillkännager för första gången sedan oktober 2019 möjligheten att få tillgång till ett abonnemang inom 72 timmar för 5 000 franska användare.

Enligt företaget markerar detta pilottest ett stort första steg, som kommer att göra det möjligt för företaget att garantera en hög kvalitetsnivå, att optimera sin process och att utföra nästan realtidsaktiveringar i större skala. Denna nya servicevision syftar till att bli den nya standarden för Shadow. Efter fördubbling av prenumerationspriset (genom att hålla sig till en enda formel för 29,99 euro per månad, utan förpliktelse), avser tjänsten att i framtiden erbjuda nya servrar och speciellt en utveckling av utrustningen för att erbjuda den kraft som spelarna förväntar sig.

Shadow of the Tomb Raider via Shadow på Apple TV

Chefen, Eric Sele är väl medveten om utmaningen och frammanar nya mål och en omtänkt strategi. Förtroendet mellan Shadow och hans gemenskap har påverkats av företagets historia. Vi vill återställa förtroendet hos våra användare genom att låta våra handlingar tala för sig själva. Det är de som kommer att bekräfta vår förmåga och våra ambitioner att gå vidare med en solid grund.

Som en påminnelse erbjuder det franska företaget sitt Shadow-abonnemang, vilket gör att du kan hyra en vitamin-PC, tillgänglig via nätverket på många enheter. Erbjudandet sticker tydligt ut från konkurrenterna eftersom det är en komplett PC som vi hyr, kapabel att köra alla spel för tillfället, men också att arbeta på många program.

0 Shares