Sega Hatsune Miku’s Rhythm Game: Colorful Stage! kommer att landa den 7 december på iOS

0 Shares

Sega och Colorful Palette tillkännager den officiella ankomsten av deras nya rytmspel den 7 december på iOS och Android.

Efter en offentlig betaversion som samlade mer än 60 000 spelare under två veckor, rytmspelet Hatsune Miku: Colorful Stage! får ett officiellt releasedatum. Trailern presenterar de olika elementen som utgör de fem grupperna i spelet. Det kommer att vara möjligt att spela som Leo / need, rockgruppen, More More Jump! representerar Idols, Vivid Bad Squad the Street-gruppen, Wonderlands x Showtime i underhållningsstil och Nightcord kl 25:00 som träffas online för att spela musik utan att någonsin ha träffats.

Från och med den 7 december kommer det att vara möjligt att njuta av många musikaliska spår och färgglada 3D-animerade scener, att delta i liveframträdanden, att interagera med samhället och att vinna olika och varierande belöningar. Hatsune Miku kommer att vara tillgänglig gratis och kommer att inkludera köp i appen. Spelet kommer att vara helt dubbat på japanska och kommer att erbjuda engelska undertexter.

0 Shares