Samsung försöker försäkra användarna om styrkan hos sina hopfällbara smartphones

0 Shares

Den koreanska tillverkaren delar upp en video som visar de olika testerna som företaget utsätter för sina nya vikbara smartphones.

Videon på drygt en minut visar de olika testmiljöerna för Z Flip 3 och Z Fold 3, inklusive en kammare som återskapar olika temperaturförhållanden, nedsänkningsmotståndstester, upprepade tester med S Pen, eller till och med robotar som viker och viker upp de senaste två Samsung-modellerna i en slinga.

Tidpunkten för publiceringen av den här videon kan dock verka konstigt för smartphones som lanserades i augusti förra året., och kan faktiskt motsvara de första rapporterna om skadade skärmar. Ja, och även om Samsung har lyft fram en förbättring av tillförlitligheten hos Z Flip 3 och Z Fold 3 på denna specifika punkt, har vissa användare (här, där eller där) haft besväret att se sina skärmar spricka, ibland efter en mycket kort användningstid.

Trots denna tredje generation, Tekniken är fortfarande ung, och kanske är det därför Apple inte har tagit steget ännu. Det måste sägas att skärmen på en hopfällbar iPhone som skulle försämras på några veckor skulle vara en riktig skandal.

0 Shares