SageThumbs: Förhandsvisning av bild från Utforskaren i Windows

0 Shares

Vad är SageThumbs

SageThumbs är ett litet Windows-program som gör att vi kan aktivera förhandsgranskning av alla bilder i Utforskaren i Windows. Stödjer 162 bild Format (Inklusive Photoshop-filer), med Tillägg 224 via GFL-biblioteket. Dessutom stöder den 26 ytterligare bildformat via XnView-plugins om det är installerat.

Detta kommer att vara extremt användbart för oss eftersom Windows Explorer inte kan visa alla bildfiler, så denna praktiska applikation gör det möjligt för oss att ge det nödvändiga stödet för att se nästan alla typer av bilder.

SageThumbs-appen är inget annat än lätt expansion detta läggs till i Windows Explorers snabbmeny, så vi hittar inte den körbara filen som vi måste börja öppna.

Hur kan vi använda SageThumbs

För att använda detta enkla verktyg behöver vi bara öppna valfri mapp med bildfiler i Utforskaren i Windows. Därefter måste vi högerklicka på filen som vi vill visa. Genast får vi se miniatyrer i snabbmenyn.

I SageThumbs-menyn hittar vi även ett antal ytterligare funktioner, såsom förmågan konvertera bilder till JPG, PNG, BMP och GIF med ett klick. Han kommer också att visa oss storleken och typen av bilden. Dessutom hittar vi möjligheten att snabbt ställa in en bild som bakgrund, och vi kommer att kunna skicka bilden eller dess miniatyrbild via e-post. Slutligen kan vi kopiera bilden direkt till urklippet utan att först öppna den.

Det är också möjligt att komma åt Tillgängliga val en meny där vi kan konfigurera några ytterligare parametrar för applikationen. Härifrån kommer vi att kunna välja alla bildfiler som stöds, såväl som den maximala storleken som stöds för varje bild, eller de storlekar som den kommer att ha för förhandsgranskning. Det låter oss också justera kvaliteten på förståelsen i JPG- och PNG-bilder, från 0 till 100 respektive 0 till 9.

Ladda ner SageThumbs

SageThumbs är helt fri applikationen kan vi ladda ner från den här länken, Den är kompatibel med Windows operativsystem i dess versioner XP / 2003 / Vista / 2008/7/2012/8 / 8.1 / 10 32/64-bit.

När vi har laddat ner programmet behöver vi bara installera det och det kommer att läggas till som ett tillägg till Windows, så det kommer inte att finnas någon typ av körbar fil.

SageThumbs alternativ

SageThumbs är ett väldigt enkelt och användbart verktyg, men det är inte det enda alternativet med vilket vi kan aktivera förhandsgranskning av bilder i Utforskaren i Windows. Dessa är de bästa alternativ :

Snabb titt Det är en gratis och öppen källkodsapplikation med vilken vi kan se alla typer av bilder, PDF-filer, GIF-filer etc. som en förhandsvisning i Utforskaren i Windows. Du kan ladda ner den från denna länk.

siare : Det är ett kraftfullt, anpassningsbart och snabbt verktyg som låter oss visa vilken fil som helst i helskärmsläge utan att öppna filen. Det är helt gratis och du kan ladda ner det från hans Honest Sign-webbplats. Det är också möjligt att köpa en livstidslicens för $ 12,18 per uppdatering.

Snabbt öga : Detta är ett enkelt program som gör att vi snabbt kan visa vilken fil som helst genom att helt enkelt trycka på mellanslagstangenten, utan att behöva öppna filen. Du kan ladda ner den härifrån.

0 Shares