Ryktet: skulle iPad Pro vara på väg att bli en (touch) MacBook? [sondage]

0 Shares

De nya iPadsna kom knappt fram till sina ägare, ryktena blev ännu vackrare på den framtida iPad Pro, vars kamera kunde arrangeras annorlunda, alltid uppe till höger, men i liggande format (och inte längre porträtt). Logisk konsekvens av denna makeover, den äpple logotyp skulle fylla kvart för att tillgodose denna nya inriktning.

Detta är verkligen vad som upprätthåller Dylanddkt, vilket snarare är en läckare nybörjare (hans prognoser är verkligen för framtida produkter). Han avslöjar inte ingen specifik tidtabell, men dessa förändringar sägs vara under förberedelse.

Illustration: Ryktet: Kan iPad Pro passa bra för en (touch) MacBook? [sondage]

Dessa förändringar skulle i alla fall logisk jämfört med Cupertinos önskan att göra iPad Pro till en fullfjädrad MacBook när den är utrustad med ett magiskt tangentbord och därför gynna användning i liggande läge. Detta skulle också passa med de senaste förändringarna som apple när du startar iPadOS som visas i liggande läge eller appar som också använder denna presentation. Det kan också betyda att Face ID, som för närvarande är inbyggt i den kortare toppramen, kan vara det flyttade till den längsta sidan.

Bland andra rykten, Mark Gurman (Bloomberg) förutspådde att iPad Pro 2022 skulle ha en glasbaksida kompatibel med trådlös laddning men även omvänd trådlös laddning av iPhone eller AirPods (AirPower returen).

0 Shares