Rykten: högtalare på höljet till AirPods Pro 2 för att hitta dem via Hitta?

0 Shares

Efter AirPods Gen3, som snart borde anlända bland de första användarna, borde Apple titta på fallet med AirPods Pro som släpptes 2019.

Misstänkta nya bilder på AirPods Pro Gen2, som måste tas med pincett i storleken XXL, har publicerats av våra kollegor på MacRumors. Dessa bilder visar en design som har förändrats lite för själva hörlurarna, alltså ett laddningsfodral med perforeringar på den nedre delen som skulle kunna tyda på integration av högtalare vilket gör det enklare att hitta hörlurarna när de finns i sitt fodral via appen Hitta mitt.

Illustration: Ryktet: högtalare på höljet till AirPods Pro 2 för att hitta dem via Locate?

Den optiska sensorn i hörlurarna verkar också saknas, vilket kan bero på att den nya sensorn som släppts på AirPods Gen3 upptäcker kontakt med användarens hud.. Enligt Bloomberg, med mindre slumpmässiga prognoser, arbetade Apple på mer kompakta AirPods Pro med en mycket kortare stam, men skulle stöta på problem med detta nya format.

Som en påminnelse, AirPods Pro har utvecklats något sedan den senaste keynoten genom att få MagSafe-kompatibilitet, med magneter integrerade i fodralet för att fästa dem på ett magnetiskt stöd, och därmed erbjuda en lämplig placering för trådlös laddning.

• AirPods Gen2 med trådlöst laddningsfodral för 149 €
• AirPods Gen2 med trådbundet laddningsfodral för 139 € istället för 149 €
• AirPods Gen3 för 199 €
• AirPods Pro med MagSafe för 279 € på Amazon
• AirPods Pro utan MagSafe för 215 € på Amazon
• Apples MagSafe-laddare för 45 €

Illustration: Ryktet: högtalare på höljet till AirPods Pro 2 för att hitta dem via Locate?

0 Shares