Problem med USB-C-hubbar i macOS Monterey?

0 Shares

Apple rullade ut den slutliga versionen av macOS Monterey måndagen den 25 oktober, som kan drabbas av ett irriterande problem, trots alla 10 betaversioner.

2021 MacBook Pros 14 och 16 tum är de enda maskinerna som har macOS 12.0, användare som uppdaterade på andra kompatibla Mac-datorer erbjöds automatiskt 12.0.1. Vissa användare verkar dock ha problem med USB-C-hubbar med den senaste iterationen av macOS.

Illustration: Problem med USB-C-hubbar under macOS Monterey?

Bekymmer översätts till vissa USB 3.0-portar som slutar fungera, andra har också problem med strömförsörjningen av USB-C-portar, eller med de extra portarna som erbjuds av externa bildskärmar anslutna via USB-C.

En Reddit-användare fick veta det av Apple Support problemet var känt, påverkade många kunder och att en korrigering skulle komma via nästa Monterey-uppdatering. Oron verkar påverka en majoritet av ägarna av Apple Silicon-maskiner, även om några Intel Mac-datorer också är listade. Vi har inte stött på detta problem på våra redaktionella maskiner, men vänligen meddela oss om eventuella erfarenheter och lösningar i kommentarerna.

0 Shares