Pokémon TCG Live-spel kommer snart till iPhone och Mac

0 Shares

The Pokémon Company presenterade idag ett helt nytt spel som körs på iOS, iPadOS och macOS: Pokémon TCG Live. Den här appen, som är baserad på ett samlarkortspel, borde snart vara tillgänglig för alla.

Observera att kungörelsen publiceras med anledning av 25-årsjubileumvarumärket (som firar sig själv ett år av firande för tillfället) och lovar en ny era av digitalt spelande där tränare runt om i världen kan spela tillsammans på vilken plattform de föredrar.

Stammisar bör inte vara för desorienterade och kommer att finna principerna som är gemensamma för alla titlar i franchisene, nämligen att fånga och träna stora små bestar, slutföra utmaningar med befintliga spelare för att testa och förbättra sina färdigheter. De kommer också att kunna anpassa sin profil med Pokémon TCG-avatarer och tillbehör, eller delta i dagliga uppdrag/andra evenemang genom regelbundna uppdateringar.

De Pokémon Company International ger inget exakt releasedatum, men indikerar en kanadensisk lansering och gradvis utbyggnad vid slutet av året för beta.

0 Shares