Pixel 3 XL-skåran är bland de största någonsin, men det finns åtminstone hörlurar i kartongen! (Foto och video)

0 Shares

Det bör dröja cirka 2 månader innan Pixel 3 lanseras, men vi vet redan flera saker om Googles nästa smartphones; och idag ännu mer. Faktum är att i slutet av artikeln hittar du en video med vad som verkar vara det officiella Pixel 3 XL-paketet (förresten europeiskt) och några foton på själva smartphonen, fram och bak och med displayen på.

Låt oss börja med lådan. Stilen är samma som tidigare Google-produkter, men den är också särskilt rik. Inuti hittar vi, förutom telefonen, strömförsörjning, dongel OTG, dongla för ljuduttag, och även av Typ-C hörlurar, i Pixel Buds-stil. Det finns åtminstone allt du behöver.

När det gäller själva smarttelefonen så får du nöja dig med några statiska bilder, men du kan också se det i början av videon. Och tyvärr är de inte bilder som gör honom stor ära, för inte bara den nedre kanten verkar väldigt uttalad (åtminstone rymmer den också en högtalare), men hack den verkar vara bland de största någonsin, särskilt på höjden (även i det här fallet bör det påpekas att den förmodligen kommer att vara värd två främre kameror). Att se den där statusraden så stor för att jämna ut skåran kan dock knappast sägas vara en så lycklig lösning.

Vi har också en viss bekräftelse på de tekniska specifikationerna: Snapdragon 845, skärm QHD+ (1 440 x 2 960 pixlar) och “jo” 4 GB RAM. Tyvärr verkar det inte ens i år som att vi kommer att ha en särskilt futuristisk Pixel 3, åtminstone ur estetisk/teknisk synvinkel. Vem vet då om valet av en enkel bakre kamera kommer fortfarande att kunna hänga med i konkurrensen, och om prestanda de kommer att leva upp till förväntningarna. För att ta reda på detta måste du dock vänta några månader till.

0 Shares