Pikmin Bloom: Nintendo / Niantics nya titel är tillgänglig i Frankrike

0 Shares

Efter tillkännagivandet av titeln i slutet av oktober och dess utplacering i några länder, är den nya titeln för Nintendo/Niantic-paret nu tillgänglig i vårt territorium.

Pokémon Go-utvecklaren har för avsikt att få användare att gå med Pikmin Bloom, räknar med attraktionen av små varelser för att ge lite glädje till dina dagliga resor till fots. Medan de går ger spelarna sin Pikmin-nektar från de olika frukterna de samlar i spelet och ser blommor dyka upp på varelsernas huvuden.

Vid slutet av dagen, spelare kan se antalet steg de har tagit samt deras rutt. Det kommer att vara möjligt att lägga till anteckningar och bilder via en loggbok, vilket gör det möjligt att förvandla en vanlig dag till ett speciellt minne. En Pikmin kan också ta tillbaka vykort från platser som spelare har besökt, som sedan kan sparas och förvaras, eller skickas till vänner i appen.

Pikmin Bloom finns redan tillgänglig för nedladdning på App Store gratis. Titeln kräver 324 MB ledigt lagringsutrymme på en iPhone/iPad/iPod touch som kör minst iOS 12.0. Spelet inkluderar köp i appen från 0,99 till 99,99 euro.

0 Shares