Photoshop för iPad kommer snart att stödja Camera Raw

0 Shares

Medan Adobe MAX 2121 kommer att hållas – praktiskt taget – mellan den 26 och 28 oktober, indikerar San José-utgivaren att dess flaggskeppsprogram Adobe Photoshop – i sin version för iPad – kommer att stödja Camera Raw. I en video på YouTube indikerar Adobe att en förhandsvisning av kraften i Camera Raw snart kommer att finnas tillgänglig i Adobe Photoshop på iPad!

I den här videon, Ryan Dumlao –Senior produktchef Photoshop på iPad– visa hur det kommer att vara möjligt att importera och öppna Camera Raw-filformat. Således kommer det att vara möjligt att återställa – på din surfplatta – de okomprimerade formaten (från DNG till ProRAW), för att göra justeringar och korrigeringar som exponering och brus och sedan importera dem till en PSD som enACR Smart Object.

Kom ihåg att förra månaden uppdaterades Adobe Photoshop för iPad med i synnerhet möjligheten att lägga till ett lager, inklusive justering, eller importera en bild direkt med knappen [+] i lagerstapeln i kompakt läge. Appen är gratis att ladda ner, men du måste köpa ett av Adobes prenumerationer för att använda den. Det kräver iPadOS 13.4 eller senare på iPad.

Illustration: Photoshop för iPad kommer snart att stödja Camera Raw

0 Shares