Paris: Navigo-passet i CB, medan du väntar på iPhone (uppdatering)

0 Shares

Uppdatering: 18:00

‘Île-de-France Mobilités (organiserande myndighet för transport i Île-de-France och ägare av varumärket Navigo) vill påpeka att Manager One-pressmeddelandet som förmedlas i denna artikel inte är helt komplett:

• Manager One har verkligen fått valideringen av en anslagsfil från IDF-regionen och BPIFrance (210 000 €).
• Manager One för diskussion med Île-de-France Mobilités för att lansera ett experiment, som ännu inte har undertecknats. De praktiska och tekniska formerna för detta experiment har ännu inte bestämts.
• Detta experiment bör begränsas till cirka hundra personer och kan bara pågå i ett år.
Vi befinner oss i ett hyperspecialiserat affärsfall som riktar oss till företagets anställda. Detta experimentella projekt har inga bevisade utsikter till generalisering.
• Île-de-France Mobilités är den enda som har tillstånd att utveckla transportbiljetter i Île-de-France (detta är varken regionen Ile-de-France eller BpiFrance och ännu mindre Manager One). För närvarande är detta experimentella projekt inte en del av Île-de-France Mobilités strategi för att förbereda sig för stora sportevenemang.

Originalartikel:

Oavsett om det är Apples fel eller inte, är 100 % smartphonenavigo-passet fortfarande inte giltigt – i bästa fall kan du ladda om ditt pass från enheten.

Under tiden kommer andra lösningar på plats, som förslaget till managern.one neobank, som kommer att integrera den dyrbara sesamen … i sina bankkort ! Idén är inte dum och testas redan i flera städer: den tillåter framför allt att kontrollera passet utan att behöva köpa valideringsterminaler. Uppenbarligen skulle det vara mer klokt att erbjuda betalterminaler (som i Dijon) eller en lösning som är kompatibel med iOS – men Apple håller tillbaka sin NFC – speciellt med de kommande OS!

Manager.one

0 Shares