Oura-anslutna ring kommer ut i version 3 för 299 $ (temperatur, sömnövervakning, blodsyre, cykler, prenumeration)

0 Shares

Två korta månader före jul erbjuder Oura den tredje generationen av sin smarta ring, med nya biometriska spårningsfunktioner och ett månatligt abonnemang.

Illustration: Oura-anslutna ring kommer ut i version 3 & agrave;  299 $ (temperatur, sömnspårning, blodsyre, cykler, prenumeration)

Denna senaste utgåva är utrustad med nya sensorer av temperatur och en sensor av hjärtfrekvens, som kan spåra en användares puls Hela dagen. Den tidigare modellen erbjöd den bara på natten, som en del av sömnspårningen. En sensorblodsyre kommer att tillhandahålla data, men den här funktionen kommer in 2022.

När det gäller funktionalitet kommer applikationen att erbjuda en cykelspårning, med prognoser och varningar sex dagar före start. Slutligen lägger konstruktören till en prenumeration, som kommer att tillhandahålla daglig hälsoinformation, personliga rekommendationer, såväl som utbildningsvideor.

Observera att ringen är gjord av titan och att den är vattentät till 100 meters djup. Med en vikt på mellan 4 och 6 gram, beroende på storlek, har den en batteritid på 4 till 7 dagar och är kompatibel med Apple Health-appen.. Från och med den 15 november kommer den nya versionen att säljas $299, medan prenumerationen kommer att kosta 6,99 $ per månad, med 6 månader gratis med valfri förbeställning.

0 Shares