Oppo R17: här är den i nya bilder med drop notch och (kanske) fingeravtrycksläsare under displayen (foto)

0 Shares

Låt oss gå tillbaka till att prata om Oppo R17, enheten från det kinesiska företaget som redan har upptäckts flera gånger på nätet och som vi redan vet lite information om dess Tekniska specifikationer. Idag visar vi några nya enhetsbilder, tillsammans med en annan mystisk smartphone.

där första bilden rapporterad i galleriet det skulle hänvisa till Oppo R17: i den främre delen är integreringen av den begränsade inte särskilt tydlig falla hack som vi visade er på bilderna för några dagar sedan, även om den främre kameran är det centralt belägen som vi redan har sett. Beträffande det bakre området, denavsaknad av fingeravtrycksläsare under den dubbla kameran arrangerad vertikalt: denna sista observation antyder integrationen av sensor direkt under displayen.

där andra bilden hänvisar till en smartphone väldigt lik till vad vi hittills har kallat Oppo R17, måtten på 157,5 x 74,9 x 7,5 mm är gemensamma för båda eftersom skärmstorleken från 6,4 tum och batterikapacitet från 3 415 mAh. Den enda synliga skillnaden är integrationen, för den andra, av fingeravtrycksläsare på baksidan, vilket antyder att den här enheten tillhör en variant “ljus“av Oppo R17 eller en olika serier av Oppo smartphones.

Enligt vissa rykten som cirkulerar på nätet kan båda enheterna integrera den nya Snapdragon 710 SoC och stöd för snabbladdning. Det är ännu inte klart hur mycket RAM och resten av de tekniska egenskaperna, vi kommer säkert att återkomma för att uppdatera dig om dessa aspekter.

0 Shares