Oppo F9 kommer att ha två namn och två lanseringsdatum, men det kommer alltid att vara detsamma (bild)

0 Shares

Det märkliga fodralet med Oppo F9 är verkligen inte ovanligt för smartphonevärlden. Som redan har hänt med många Xiaomi-, Huawei- eller till och med Samsung-märkta modeller, kommer Oppos nya enhet att lanseras med olika namn beroende på målmarknad, med distinkta presentationsdatum för varje land.

Det kinesiska företaget har redan börjat skicka inbjudningar till de två presentationer som redan planerats för den orientaliska marknaden: den 15 augusti kommer att anlända Oppo F9 i Vietnam och Filippinerna, medan 21 augusti kommer att röra till Oppo F9 Pro i Indien.

Som nämnts, bortom namnet, är det exakt samma enhet. Vid det här laget är nästan allt känt om Oppo F9 (Pro), inklusive de mest intressanta detaljerna datablad, vilket vi redan har avslöjat i den här artikeln.

Den enda viktiga nyheten som ryktena rapporterar är den som rör pris lista, som i Vietnam och Filippinerna kommer att ligga nära ca 300 € till den aktuella växelkursen i vår valuta. För resten lämnar vi dig nedan i officiella presstexter tillhandahålls av Oppo, tack vare vilken det är möjligt att beundra enhetens design och lära dig mer om några av dess speciella egenskaper.

0 Shares