OnePlus Back to School: paket med OnePlus 6 och rabatterade tillbehör för att göra tillbaka till skolan mindre traumatisk

0 Shares

OnePlus har återlanserat kampanjkampanjen Tillbaka till skolan, som föreslår flera rabatter på tillbehör och paket innehåller den senaste toppen av sortimentet av företaget OnePlus 6 för “att fira“återupptagandet av skolverksamheten, som kommer att äga rum om ungefär en månad.

I synnerhet erbjuder kampanjen som lanserats av företaget två olika paket: den första, som kallas “Komplett överlevnadskit“inkluderar en OnePlus 6 Mirror Black 64GB, ett par OnePlus Bullets V2, en adapter och a kabel- för laddning Snabbladdning till priset av 519 €.

Den andra bunten innehåller en OnePlus 6 Mirror Black 128GB och a Hus i sandsten eller Karbon till priset av 569 €. Dessutom är de närvarande ytterligare rabatter på vissa Tillbehör säljs styckvis, finns på kampanjsidan.

För mer information om villkoren av reklamkampanjen som lanserats av OnePlus rekommenderar vi att du konsulterar den dedikerade sidan på företagets officiella webbplats.

0 Shares