Nya Huawei MatePad T8 anländer till Chile

0 Shares

Om du gillar surfplattans värld och funderar på att skaffa en eller förnya, asiaternas Huawei har presenterat idag sin nya MatePad T8, den billigaste surfplattan som erbjuds i Chile.

Den här nya surfplattan har en skärm som når 8 tum så att du kan använda dess funktioner som Kids Corner, en säker webbplats avsedd för de små att ha kul och lära sig, förutom att hitta andra inspelnings-, kamera-, multimediaappar och målning för Barn.

MatePad T8 är också perfekt för att läsa innehåll tack vare Eye Comfort-funktioner och E-Book-läge. Den första minskar skadliga utsläpp av blått ljus för att göra läsningen trevligare, medan den andra visar och anpassar innehållet som om det var riktigt papper.

Allt ovanstående fungerar tack vare sin åtta-kärniga MediaTek MT8768-processor med 2 GB RAM-minne och upp till 32 GB intern lagring, som kan utökas. Dess interna batteri är 5100 mAh så du har mer än 12 timmars kontinuerlig video.

Denna surfplatta är också lätt eftersom den bara väger 310 gram vilket gör den idealisk att enkelt transporteras eller ringa videosamtal var som helst. För den senare har den en 2-megapixel främre kamera, och den har också en 5-megapixel bakre kamera.

Tillgänglighet och pris

Huawei MatePad T8 finns i Chile i Deep Blue, inspirerad av havet som kompletterar alla stilar.

Priset är 124 990 USD och du kan köpa det från idag via Linio.cl, medan det i Huawei-butiker, Mercado Libre och butiker kommer att finnas tillgängligt från 22 juni.

Via pressmeddelande – Huawei Chile

0 Shares