Nvidia: en ny RTX 3080-formel för GeForce Now

0 Shares

NVIDIAs molnspeltjänst lanserar en ny formel som utnyttjar kraften i RTX 3080.

Företaget erbjuder därför nu ett nytt erbjudande som ger tillgång till kraften hos SuperPOD-servrar som bäddar in mer än 1000 GPU: er baserat på Ampere-arkitekturen (39 petaflops totalt) och erbjuder 35 teraflops till varje användare för 1440p-grafik med 120 bilder per sekund och möjliggör Ray Tracing och DLSS när dessa alternativ är tillgängliga (eller 4K HDR via Shield TV-gatewayen) i katalogen med mer än 1 100 spel.

Illustration: Nvidia: en ny RTX 3080-formel för GeForce Now

Användare av GeForce Now RTX 3080-plan kommer att ha motsvarande en maskin utrustad med grafikkortet och en 8-kärnig processor som stöds av 28 GB RAM och en PCIe Gen4 SSD. Nvidia nämner en reducerad latens på 56 millisekunder (beroende på användarens anslutning) för att approximera upplevelsen som erbjuds av en lokal maskin. Denna lösning kan vara intressant för Mac-användare, katalogen som är tillgänglig på vår plattform är särskilt dålig (liksom GPU-erbjudandet trots ankomsten av M1 / ​​​​Pro / Max).

Den nya formeln har redan föreslagits (i prioritet till grundande medlemmar och prenumeranter på Priority-formeln) till kursen 99,99 euro i sex månader och oavbrutna 8 timmars spelsessioner. Som en påminnelse låter GeForce Now dig också spela de titlar du äger gratis (med sessioner som varar högst en timme) med tjänstens grundläggande formel.

Illustration: Nvidia: en ny RTX 3080-formel för GeForce Now

0 Shares