NordVPN bra erbjudande: 72 % reduktion och 2,80 € / månad för den internationella VPN-månaden

0 Shares

Illustration: Bon plan NordVPN: 72 % reduktion och 2,80 € / månad för den internationella VPN-månaden

Du är utan tvekan bekant med NordVPN, en av de mest populära VPN:erna på marknaden idag, som finns på alla plattformar, inklusive iOS och macOS.

Med början av läsåret, vare sig för avblockera videoinnehåll från streamingtjänster, dra nytta av de bästa bokningspriserna, titta på sport utan begränsningar, säkra din internetanslutning genom distansarbete, möter användningen av ett VPN idag många vardagliga behov.

Och fram till mitten av september är det International VPN Month, möjligheten att utbilda internetanvändare om vikten av cybersäkerhet. Det kan du förresten spela kl Nationellt sekretesstest, ett frågesport i form av flervalsfrågor som informerar dig om cybersäkerhetsrisker när frågor besvaras.

Varför ta ett VPN på din nya Mac M1 eller på din nästa iPhone 13? En VPN är ett virtuellt privat nätverk: det kommer således att maskera anslutningarna mellan din dator/smarttelefon och de webbplatser/servrar du konsulterar, en idealisk allierad i dessa tider av distansarbete. Inte ens din internetleverantör kommer att kunna komma åt din information, som sedan krypteras från början till slut. Någon webbplats som konsulteras kommer inte att kunna identifiera dig exakt, inte heller att geolokalisera dig.. För att dra nytta av det måste du prenumerera på en tjänst, som alltså kommer att placera servrar i olika länder för att kringgå de begränsningar som finns – som vissa spel/streaming, endast tillgängliga i vissa regioner.

Intresset för en VPN är därför multipel:

• Bypass geografiska begränsningar (Disney +, HBO, Hulu …)
• Få åtkomst till visst innehåll (videospel) i förhandsvisning
• Att kunna titta franska program från utlandet (repris etc.)
Säkra din anslutning på WiFi-nätverk (hotell, stationer, bibliotek, etc.)
Bypass restriktioner från vissa länder (Kina, Mellanöstern, Ryssland …)
Snabba upp laddningen hos vissa internetleverantörer som hindrar Apple / streaming

Nytt: NordVPN gör det möjligt att söka efter tveksam och mystisk information på DarkWeb för att lyfta fram personlig data som kan tillhöra dig!

Illustration: Bon plan NordVPN: 72 % reduktion och 2,80 € / månad för den internationella VPN-månaden

NordVPN har funnits i många år och vinner ofta användarnas och specialpressens röster för sina nya funktioner. Detta VPN är faktiskt inte bara den snabbaste på marknaden tack vare sitt NordLynx-protokoll men också tack vare sina 5500 servrar, och det är det också finns i mer än 60 länder, ett stort plus om du reser mycket.

NordVPN erbjuder till och med några bonusfunktioner :

• Ett enda NordVPN-konto säkrar 6 enheter
• Funktionen “Dubbel VPN” eller “Dubbel kryptering”.
• En 30-dagars nöjd eller återbetald provperiod
• Bandbredden är obegränsad
• 24/7 assistans på franska (chatt, e-post)
• Kill Switch: om VPN är avaktiverat blockeras anslutningen automatiskt.

Lite mer, Windows-, macOS-, Android- och iOS-applikationerna för NordVPN är redan tillgängliga på franska.

Idag, till läsårets början, är NordVPN tillgängligt med 72 % reduktion: 2-års prenumeration på -72 %, det vill säga en månadsavgift på 2,80 €/månad och tre månader gratis när du registrerar dig. NordVPN kostar priset för ett trottoarkafé per månad, så varför inte prova det?

Observera att det finns kortare abonnemang på tjänsten (1 månad, 1 år …)

0 Shares