När kommer Magsafe Duo att släppas för att ladda iPhone och Apple Watch?

0 Shares

Lansering i fredags?

Apple har ännu inte angett ett släppdatum för sin nya Magsafe Duo på sin hemsida, dock indikationer förestående lansering Hittades Denna laddare har nyligen testats framgångsrikt av Korea National Radio Research Agency, vilket är ett tecken på att produkten nästan är redo att användas.

På fredag ​​klockan 02:00 spansk tid börjar reservationer för iPhone 12 mini och iPhone 12 Pro Max, vilket kan vara ett bra tillfälle att också sälja Magsafe Duo. Standardtillbehöret från Magsafe såldes vid den tiden tillsammans med förbeställningar för iPhone 12 och 12 Pro, så det är ingen överraskning nu. Faktum är att det har funnits produkter som iPad Air, som, utan föregående meddelande, också noterades på Apple Store på nätet exakt samma bokningsdag som den tidigare nämnda iPhonen.

Andra tillbehör från tredje part i framtiden

Tills vidare får vi vänta och se om det som har sagts om lanseringen av Magsafe Duo bekräftas, men vi måste komma ihåg att detta inte kommer att vara det enda tillbehöret av denna typ som vi ser på marknaden. Även om Apple har patenterat denna typ av tillbehör, är dess teknologi öppen för alla tillverkare som kan skapa sina egna tillbehör. Även om det redan finns några som börjar lansera sin egen vanliga Magsafe, förväntas de göra det med en liknande Magsafe Duo också.

Faktum är att en licens med öppen källkod erbjuder många fördelar för att göra kompatibla tillbehör, eftersom vi kan få bilfästen, stativ och alla möjliga tillbehör, även om de inte är av märket Apple. Och allt detta tack vare det utarbetade magnetsystemet på baksidan av iPhone 12.

Vissa tror att dessa tillbehör är ersättningar för den inställda AirPower, såväl som en antydan om en framtida iPhone utan kontakter. Vi tror i alla fall att de kommer att betyda mer än det kan tyckas vid första anblicken.

0 Shares