Motstånd: iPhone 13 Pro Max klarar sig ganska bra mot ett betonggolv #crashtest

0 Shares

Varje ny iPhone rimmar med den något barbariska praxisen med krocktester, under vilka enheter missbrukas allvarligt. 2021 är inget undantag och youtubern Allt ApplePro beslutade att kontrollera motståndet hos iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max mot olika typer av fall.

Enligt Apple har iPhone 13 det starkaste glaset av alla smartphones. Kom ihåg att båda Pro-modellerna har en Ceramic Shield-framsida, en strukturerad baksida av matt glas och en ram i rostfritt stål (titanlegeringen skulle vara till nästa år). De är också tyngre än tidigare generationer, som skulle kunna motarbeta dem i förhållande till arten av hoppa.

YouTubern bestämde sig för att visa ett av de värsta scenarierna: mötet med ett betonggolv . Tydligen, för en höjd av cirka en meter (fall från en ficka eller i nivå med händerna), den två modeller går bra, två meter bort också. Vid 10 fot (ungefär 3 meter) blir det tufft för iPhone 13 Pros skärm, med Pro Max som kommer ut utan alltför många repor. Utöver det lider och går sönder paneler och skärmar i de två modellerna, men förblir funktionella. Sensorerna påverkas också…

Vi rekommenderar uppenbarligen inte att prova denna typ av upplevelse ….

Amazon : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max
Äpple : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max
Fnac : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max
Bagare : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max
LDLC : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max
Materiel.net : iPhone 13 mini – iPhone 13 – iPhone 13 Pro – iPhone 13 Pro Max

0 Shares