Motorola patenterar en fällbar telefon som liknar den legendariska Razr -serien

0 Shares

Under det senaste året har vi sett olika idéer om företag som försöker få tillbaka de förtjusande fällbara telefonerna mussla. Den här gången det är Motorolas tur, vilket enligt den tyska webbplatsen Mobielkpen, smartphone det kan motsvara en redesign av den klassiska Razr.

Tja, det är ett patent som upptäcktes av samma tyska webbplats som visar en vikbar dator med en full, flexibel och odelad skärm, som det ses i andra prototyper.

Huvudkanten av fällbara telefoner mussla, är att göra skärmen flexibel, något som tydligen Samsung med Galaxy X och Huawei kan överraska oss i början av 2019, men inget är bekräftat ännu.

Även om detta patent inte bekräftar att det amerikanska företaget med kinesiskt kapital kommer att bygga denna enhet, kan vi se det detta skulle vara en ganska intressant satsning att se en omladdad version av Motorola Razr.

Kom ihåg att detta är något som liknar mycket vad Nokia redan har gjort med 3310 och 8110, och släppte några klassiska telefoner igen.

Vad tycker du om tanken på att se en möjlig Motorola Razr v4 helt förnyad? Du kan göra dina kommentarer nedan i Disqus eller i alla våra sociala nätverk.

Källa: Android Autorithy & Mobielkopen
0 Shares