Motorola Moto G7 Plus säger närvarande i nya läckta bilder

0 Shares

Det är praktiskt taget ett faktum att den 7 februari kommer vi att möta Motorola mellanklass. Bland dess medlemmar kommer att finnas Moto G7 Plus, som syftar till att vara den starkaste i familjen.

Och medan vi redan har berättat om den här varianten har vi nu något annat att lägga till. Eller snarare att visa.

Visar sig det Nya filtrerade bilder av den här enheten cirkulerar. I dem är det möjligt att se både det främre och bakre höljet.

Så här siktar Moto G7 Plus på att vara

Utseendet matchar helt tidigare rykten. Skärmen syftar till att vara 6,24 tum med en upplösning på 2 270 x 1 080 pixlar. A hack i form av en droppe vatten kommer att säga närvarande.

Det hacket kommer att hysa en 8MP främre kamera. Ett ansiktsigenkänningssystem kan förväntas.

Din processor skulle vara Qualcomm Snapdragon 636 (oktakärna 1,8 GHz). Du kommer också att ha minst 4 GB RAM och 64 GB intern lagring.

Dess batteri finns i 3000 mAh.

På baksidan har vi 16MP + 5MP dubbel huvudkamera med dubbel LED-blixt.

Under det är det Motorola-logotypen, som “döljer” en fingeravtrycksläsare.

Mätningarna på själva utrustningen skulle vara 157 x 75,3 x 8,27 millimeter och dess vikt är 172 gram.

Slutligen återstår att notera att denna Moto G7 Plus skulle ha ett ungefärligt pris på 267 dollar. Det motsvarar cirka CLP $ 179,100.

Vi får se vad Motorola / Lenovo-folk verkligen berättar för oss vid deras evenemang. Låt oss se om de filtrerade egenskaperna sammanfaller och framför allt blir vi av med bekymmerna om dess värde, det sista objektet är det mest osäkra hittills.

Källa: 91Mobiles
0 Shares