Model 3 före Clio i Europa och en jätteorder från Hertz

0 Shares

Tesla har varit på frammarsch de senaste månaderna och ingen observatör verkar längre ifrågasätta det amerikanska varumärkets trovärdighet.

Nytt bevis på entusiasmen hos Elon Musks fordon, Tesla Model 3 har precis tagit chefen för den europeiska försäljningen, alla motorer kombinerade!

Illustration: Model 3 före Clio i Europa och en jätteorder från Hertz

Som du kan se från tabellen ovan, Model 3 överträffar till och med Clio och Dacia Sandero, för att inte tala om Golfen som bara är 4:a i ställningen. För att notera det Model Y fick en flygande start med mer än 8 000 försäljningar på kontinenten under samma period. Det bör också noteras att september är en särskilt gynnsam månad för Tesla, som här står för 75% av försäljningen för kvartalet. Låt oss inte heller glömma att dessa bilar tillverkas huvudsakligen i Kina, de är också beroende av ankomster av båtar, vilket ibland ger månader mer begränsat.

Illustration: Model 3 före Clio i Europa och en jätteorder från Hertz

För att blåsa upp dessa siffror lär vi oss också det uthyrningsföretaget Hertz har precis beställt 100 000 Tesla, vilket är hälften av vad märket producerar på en fjärdedel. Vi är helt övertygade om att detta kommer att bli en konkurrensfördel för oss, sa Mark Fields, koncernchef, för Tesla-ordern, som förväntas levereras i slutet av 2022. Vi vill vara ledande inom mobilitet .. fordon är en högsta prioritet för oss.

Är det sant att väldigt få uthyrningsföretag erbjuder idag elbilar, och Tesla är en av få som erbjuder både ett fordon och en tjänst (ruttplanering och laddningsnätverk), vilket i hög grad underlättar användningen av nya kunder.

0 Shares