MMORPG-fenomenet Lineage2M kommer snart i Frankrike på iOS / iPadOS (video)

0 Shares

Den mobila MMORPG som har fascinerat Sydkorea kommer snart att landa i Frankrike och de 28 andra länderna.

Verkligt fenomen på den sydkoreanska marknaden, slog titeln flera nationella rekord, inklusive det med det största antalet förregistreringar med 7 miljoner spelare (en miljon spelare under de första 7 timmarna, två miljoner på 18 timmar och tre miljoner på 5 dagar). Under sitt första verksamhetsår samlade titeln över 26 miljoner spelare.

Lineage2M hämtar sin inspiration från den stora världen av PC-versionen av Lineage 2 och kommer att släppas samtidigt i 29 länder, tillsammans med franska, engelska, tyska, spanska, ryska och polska översättningar. Spelare kan nu registrera sig på iOS och Android för att få lanseringsbelöningar och delta i den stängda betan som äger rum 1-7 november.

Lineage2M erbjuder fem typer av spelbara karaktärer, människor, alver, dvärgar, mörkalver och orcher. Varje karaktär har ett yrke som beror på vilket vapen han använder. Oavsett om det är svärdet, dubbelbladet, dolken, bågen, staven eller klotet, har vart och ett av dessa vapen styrkor och svagheter. Alla klasser kommer att vara tillgängliga under den stängda betan, men framstegen kommer att återställas innan spelet startar. Lineage2M finns redan tillgänglig för förbeställning på App Store. Titeln kommer att kräva 3,7 GB ledigt lagringsutrymme på en iPhone/iPad/iPod touch som kör iOS/iPadOS 12.0 minst.

0 Shares