Microsoft Surface Pro 8 skulle erbjuda en 13-panel" 120 Hz och två Thunderbolt-portar

0 Shares

Redmond-företaget kommer att hålla ett event tillägnat Surface-sortimentet den 22 september, och de första läckorna dyker upp på nätet.

Illustration: Microsoft Surface Pro 8 skulle erbjuda en 13 & quot;  120 Hz och två Thunderbolt-portar

Shadow_Leak-läckaren publicerade på Twitter vad som ser ut att vara en kommersiell notering för Surface Pro 8. Nykomlingen kan därmed gå ombord en 13-tumspanel med en uppdateringsfrekvens på upp till 120 Hz, två Thunderbolt-portar, en elfte generationens Intel-processor, Windows 11 och möjligheten att själv byta ut den interna SSD:n (alternativ som vissa användare skulle vilja ha på Apple-maskiner).

Som en påminnelse, Microsoft bör också avslöja nästa generation av Surface Duo, nya Surface Book, och diskutera mer i detalj den kommande ankomsten av Windows 11 (planerad till 5 oktober). Ljudet i korridoren framkallar redan Surface Duo 2 som skulle vara utrustad med en Qualcomm Snapdragon 888 SoC, skulle stödja 5G, NFC för kontaktlösa betalningar och skulle ha en optisk enhet som inkluderar en vidvinkel, en ultravidvinkel och ett teleobjektiv. istället för den enda sensorn från den tidigare versionen.

0 Shares