Mest populära Netflix-filmer: TOP 10

0 Shares

Netflix populäraste filmer

Netflix, precis som andra streamingplattformar, lägger stora satsningar på allt detta originalinnehåll. Inte bara i tv-program där vi har sett dem jobba hårt länge med titlar som Strangers Things eller The Witcher, utan även i filmer som i vissa fall har fått mycket uppmärksamhet från budget och skådespelare.

Nu, för första gången, delar plattformen data om framgångarna som uppnåtts med några av dessa premiärer under de första fyra veckorna sedan deras debut på plattformen. Så det gör de TOP 10, där produktionen är mest synlig

Med Chris Hemsworth i huvudrollen berättar den här filmen historien om en legosoldat som räddar en gangsters son som har blivit kidnappad av en annan gangster. Actionfilm med sin charm om man gillar genren. Sedan består resten av topp 10 av filmer av olika genrer. Här är de tio mest sedda publikdata, sorterade av miljontals tittare:

  1. Utvinning, med 99 miljoner
  2. Blind (Bird Box), 89 miljoner
  3. Spenser Confidential, 85 miljoner dollar
  4. Squad 6 (6 Underground), 83 miljoner
  5. Mordmysterium, 83 miljoner dollar
  6. Irländare, 64 miljoner
  7. Triple Frontier, 63 miljoner
  8. The Wrong Missy, 59 miljoner
  9. El Hoyo (Plattform), 56 miljoner
  10. The Perfect Date, 55 miljoner

Med allt tjafs han har skapat, om det finns en film som överraskar genom att inte få fler visningar och sätta sig högre upp i rankingen så är det irländsk. Fast det är också sant att det för många var för tät och långsam film.

Denna topp läggs till din egen topp, som kan ses när du kommer åt plattformen och som används för att visa innehåll som spelar mest Det här är alltid ett annat sätt att föreslå innehåll som du kanske gillar, förutom att rekommendera dess algoritm.

Netflix och dess nya originalinnehållsstrategi

Det intressanta är dock att detta kan indikera lite av plattformens strategi för de kommande månaderna. Om vi ​​tar hänsyn till den senaste utvecklingen och den situation som fortfarande kvarstår på grund av COVID-19, verkar allt kretsa kring en modell som producerar kraftfulla originalprodukter varannan vecka.

Den 10 juli kunde vi till exempel se hur det gamla gardet befriades, och redan i veckan träffade vi det som kommer att bli hans nästa fantastiska film: Project Power Han kommer att berätta historien om en stad som säljer piller som ger superkrafter till dem som tar det. Naturligtvis vet de inte vad förrän de har gjort det.

Med Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt och Dominic Fishbeck i huvudrollerna, även om du kanske blir förvånad över Casey Neistats framträdande i trailern, släpps filmen den 14 augusti. Så om några veckor kommer vi att se om Netflix uppdaterar den här listan med de TOP 10 mest sedda originalfilmerna på sin tjänst.

Naturligtvis ett viktigt förtydligande. Varumärket Netflix Original används också när du köper en distributionslicens för specifika territorier. Därför kan det till exempel finnas innehåll som tidigare har sänts på andra plattformar.

0 Shares