Med Xiaomi 12 kommer det att finnas en ny modell av Pad 5 Pro

0 Shares

xiaomi pad 5 pro

ECOVACS

I morgon kommer vi att se presentationen av Xiaomi 12 och 12 Pro, men de kommer inte att vara ensamma: bland nyheterna kommer det också att finnas Xiaomi Pad 5 Pro. Vi vet att produkter som MIUI 13, Xiaomi Watch S1 och True Wireless Earphones 3-hörlurar kommer att presenteras på evenemanget. Men det kommer inte att vara de enda nyheterna som vi kommer att se på scenen, för det kommer också att finnas en surfplatta, men inte en riktigt ny modell. För det får vi vänta till loppet av 2022: tills dess kommer Pad 5-serien att förnyas.

Xiaomi Pad 5 Pro kommer att förnyas i samband med lanseringen av Xiaomi 12

Som den officiella teaser som släppts av företaget meddelar kommer det att finnas en på Xiaomi 12-evenemanget ny version av modellen Xiaomi Pad 5 Pro. Det kommer bara att gälla modellen med minne urklippt 8/256 GB och nyheten kommer att representeras av en ny färg på tangentbordet. Precis som andra surfplattor i kategorin är Xiaomis en också utrustad med ett tangentbord/hölje med vilket man skyddar den från slitage, repor och stötar och förbättrar produktiviteten.

xiaomi pad 5 pro

I övrigt bör Xiaomi Pad 5 Pro förbli oförändrad, därför med en IPS LCD-skärm från 11 tum QXGA (2560 x 1600 pixlar) i 16:10 med en densitet på 274 PPI och stöd för HDR10 och Dolby Vision. Den tekniska avdelningen omfattar Snapdragon 870 7 nm med 3,2 GHz octa-core Kryo 585 CPU, Adreno 650 och en 8 600 mAh med 67W laddning. Den multimediala innehåller å andra sidan 8 stereohögtalare Harman Kardon, två 13 + 5 MP-kameror (50 + 5 MP på 5G-modellen) och 8 MP selfiekamera.

⭐️ Upptäck nytt veckoflyer av GizChina med alltid olika exklusiva erbjudanden och kuponger. Tidigare artikelOPPO A11s officiella: lågprissortimentet expanderar

Brinner för det tekniska universum, med en särskild benägenhet för marknadsdynamik och hur dessa reflekteras i det sociopolitiska landskapet. Vid sidan av tekniken brinner jag för LEGO-världen, som är destinationen för en stor del av mina löner.

0 Shares