Med Sticker Doodle kan du skapa dina egna klistermärken för iMessages

0 Shares

Sedan 2016 och iOS10 har iMessage erbjudit klistermärken för att anpassa sina utbyten, genom befintliga samlingar (och vinna med Apple Watch-utmaningarna). Med Sticker Doodle – rita klistermärken-appen kan du ha kul att rita och skapa dina egna klistermärken direkt på din iPhone / iPad.

Illustration: Sticker Doodle låter dig skapa dina egna klistermärken för iMessages

Mycket snabb att använda, allt du behöver göra är att klicka på det lilla + och välja skapande läge: rita, från ett foto i ditt bibliotek eller ta ett foto. Ritningsdelen är enkel: vi hittar iOS-verktygen (baserat på PencilKit med tuschpenna, markör, penna) och valet av färger. Kreativt arbete på iPad med Apple Pencil är ganska bra gjort och ännu enklare. För fotodelen, efter att ha gett ditt samtycke till att få tillgång till biblioteket, måste du välja ett foto och ringa in den önskade delen innan du retuscherar den.

I iMessages hittar vi hans skapelser i bannern som tillhandahålls för denna effekt (rulla till vänster för att hitta den). Appen synkroniserar via iCloud, för att dela klistermärken mellan sina enheter. Vi är rädda för att rita med Apple Pencil på sin iPad och skicka den från sin iPhone. Slutligen, notera att Sticker Doodle – rita klistermärken också stöder Discord att exportera i form avDiscord och Slack klistermärken för att exportera doodles som anpassade Slack-emojis.

Notera att Sticker Doodle – draw stickers är skapad av Chad Etzel, en före detta Apple-ingenjör. Appen är gratis (upp till 5 klistermärken), sedan ett köp i appen – 1,99 € – låter dig skapa ett obegränsat antal. Det kräver iOS 14.1 eller senare på iPhone, iPad eller iPod touch.

Illustration: Sticker Doodle låter dig skapa dina egna klistermärken för iMessages

0 Shares