macOS Monterey beta: Universal Control, Safari (favoriter och gränssnitt)

0 Shares

De macOS tionde beta Monterey hyser några överraskningar. Faktum är att Universal Control – en av de stora nyheter– Det är definitivt länge sedan det presenterades i juni. Ändå gömmer hon sig i bildskärmsinställningarna (med betaetiketten). Detta måste aktiveras manuellt via fliken> Layout> Systeminställningar.

Vid det här laget är det fortfarande inte säkert att det kommer att aktiveras för den officiella releasen av nästa system. Som en påminnelse, denna nya funktion låter dig använda en enda mus (eller en styrplatta) och ett tangentbord för att styra flera Mac- och iPad-datorer och växla från skärm till skärm.

Illustration: macOS Monterey b & ecirc; ta: Universal Control, Safari (favoriter och gränssnitt)


De ny version av Safari verkar inte göra så glad, tycker många besvärligt nytt webbläsargränssnitt. Apple har därför precis gjort en femtioelfte förändring genom att flytta favoritfältet. Nyligen placerad under flikfältet, kommer den från återgå till ovan, med denna tionde betaversion av macOS Monterey.

Spel är därför öppna för att vet vad som kommer att bli det slutliga beslutet av Apple om utseendet det kommer att ge Safari, som fortsätter att samla in kritik sedan uppkomsten av denna version 15.

0 Shares